söndag 4 maj 2014

Tack alla som kom till Caprice 2014, nu är våren här!

Årets Caprice gav publiken - och oss körsångare - både utmaningar, överraskande gapskratt, en tår i ögat och en möjlighet att få lyssna till fantastiska Helen Sjöholm och hennes fenomenala musiker Martin Östergren vid flygeln, Ulric Johansson på bas och Tomas Bergquist bakom trummorna.

Hon är en stor artist, Helen. Genommusikalisk, full av energi och utstrålning, med en berörande röst och stor komisk begåvning. Dessutom har hon på något sätt lyckats behålla båda fötterna på jorden under de mer än 20 år hon varit i branschen. Genom åren har vi i kören - och framför allt Kjell - jobbat tillsammans med Helen i många olika sammanhang och det känns alltid som hemma när vi möts. Så även igår. Heja Sundsvall!
Här är hela Caprice-gänget! KFUM-kören, kören Confetti, Helen Sjöholm, Tomas Bergquist, Ulric Johansson, Sundsvalls Kammarkör och vid flygeln vår dirigent, regissör, ackompanjatör, konferencier och grundare Kjell Lönnå.

Tonhallen fylldes till sista plats och när Caprice-publiken spontant reser sig upp redan innan sista sången är färdigsjungen börjar kör- och Sundsvallshjärtat banka extra varmt.

TACK KÄRA PUBLIK OCH ALLA INBLANDADE! GLAD VÅR!Konsertrecensionen i Sundsvalls Tidning hade rubriken "Glädje och nostalgi under årets Caprice" i dag söndag. Tyvärr är det inte säkert att den går att läsa om du inte är prenumerant, men en bild kan vara väl så trevlig att titta på.