torsdag 23 juli 2015

Succé för oss i Allsång på Skansen


Sundsvalls Kammarkör på Sollidens scen, Allsång på Skansen 21 juli 2015. Foto: Anna Lindberg

Ojojoj, vilken upplevelse!

En heldag med bussfärd från Sundsvall tidigt tisdag morgon och hemkomst med samma buss vid halv tretiden på onsdag morgon. Allsång på Skansen blev ett fantastiskt roligt äventyr. Noggranna repetitioner av logistik, lång väntan, vänlig personal, underbara fans som hade med sig gulliga skyltar i publiken (extra tack till er!), ett regnväder som inte gav med sig, fullt fokus på sången under de korta insatserna, korvmingel bland personal och kändisar efter tv-sändningen. Stämningen på plats var härlig! En fin erfarenhet rikare är vi allihop, som både körsångare och människor.

Extra kul var att hela programmet just den här kvällen genomsyrades av budskapet om körsångens förträfflighet för allt möjligt i livet, bland annat via programledaren Petra Marklund och överraskningsgästen Caroline af Ugglas. Och genom oss och Kjell, förstås!

Det skrevs mycket om vår medverkan, både innan och efter programmet. En del av det kan du hitta på vår pressida. Här nedan kan du både lyssna på en intervju i P4 Västernorrland, Sveriges Radio med vår ledare Kjell och förstås titta på våra tre insatser i Allsång på Skansen.
Nu har vi ledigt fram till den 10 augusti, då höstterminens första övning äger rum.

GLAD SOMMAR!